ѕolѕĸeɴ! ☀

Hejsan bloggen.
Vet att jag är dålig på att uppdatera men jag tar inte denna bloggen så seriöst. Det är typ; "Aja, har jag tid så varför inte?". Kan nog börja med att säga att vädret här i Halmstad (och i säkert resten av sverige också för den delen) är ÄLSKAT! Det är när man hör fåglarna kvittra på morgonen eller solen som skiner in i rummet. Man blir skitglad! Det känns som om varenda liten cell i din kropp bara strålar och man får denna riktiga känslan av sommaren. Det var t.o.m. varmare här i halmstad än i istanbul som ligger i turkiet. 3 graders skillnad, men ändå. ;)
 Iallafall så kommer en sommarbild på mig, tagen av min syster Belli. :)
Man ser hennes skugga, och en skymt av mina nya gladiator-sandaler som är köpta på skopunkten för 349:-
Passa på! Dom har riktigt snygga sandaler/ballerinor i olika färger och modeller. Var sent ute med & köpa förra året, jag fick ju tag på ett par bruna gladiator-sandaler, men ja, dom hade varit snyggare i svart.
 Fanns dock inte i min storlek!


Just another day.

Heeeej bloggen! Jag vet att jag inte har bloggat på ett riktigt bra tag, men jag har haft annat för mig. Kan börja med att säga att det snart är skolavslutning och att jag har rejält med mål som man ska ha uppnått, såsom svenska ordklasser, algebra, engelska ordklasser osv.. Men jag tänkte göra ett litet blogg inlägg, inte tråka ut er till döds. ;)
Iallafall så har min dag sett ut såhär;
Slöjd; Skulle göra en "kudde" men jag pallade inte så jag sa att jag hade tappat bort den. (hh'
Idrott; Hade gympa med treorna, och måste säga att dom småglinen springer fett snabbt. ;o
Lunch; Spagetti och köttfärssås, tydligen så har vi "Sveriges godaste skolmat" HAHA! Bästa skämtet eveeer!
Matte; Skulle egentligen jobbat matte, men stack iväg till bibblan med Liridona och Johanna.
Svenska; Gjorde inte så mycket, försökte jobba matte men jag pallar inte algebraaaa.
Engelska; Städade bänkarna, föräldramöte färståru och dom ska diskutera huruvidare vi ska till Liseberg med klassen eller inte, jag fattar inte varför det är så nödvändigt? Vi kommer ju ändå ha lärare & vuxna där så varför ska man inte låta sitt barn följa med till göteborg!? Men aja.. jag ska ju ändå inte till samtalet & fortf. så klagar jag. Tähähäh. (66'

Nu kanske du undrar VARFÖR jag inte har bloggat på en bra stund, och om du inte vet det än, så tycker jag du ska läsa igenom en gång till ;). Men iallafall så ska jag hoppa in i duschen, vi höres imorgon eller senare ikväll.
Och Elsa, pösspådej, för att du har min blogg på dina favoriter. xd

Men pööööss på alla er andra oxå! :)

RSS 2.0